پروسه زمانی تقاضا برای برنامه خود اشتغالی فدرال به 22 ماه می رسد

برنامه خود اشتغالی به افراد با تجربه در زمینه ورزشی، هنری و فرهنگی اجازه می دهد برای اقامت دائم کانادا اقدام کنند.

کاهش پروسه زمانی تقاضای اقامت به 22 ماه، بهبود بزرگی طی 7 سال گذشته در این برنامه بوده است. این برنامه طیف گسترده ای از مشاغل را شامل می شود از هنرمندان و ورزشکاران مشغول به کار، مشاغل پشت صحنه مانند طراح رقص، طراح صحنه و مربی.

کتابداران، ضابطان، نگهبانان(سرایداران)، متصدیان موزه یا باغ وحش و روزنامه نگاران مستقل نیز در میان تعداد بیشماری از دیگر مشاغل، واجد شرایط هستند.

تجربه افراد متقاضی اقامت دائم با مشارکت آن ها در فعالیت های ورزشی یا فرهنگی در سطح جهانی در ارتباط است و چنین فردی به عنوان شخص خود اشتغال در زمینه فعالیت های فرهنگی یا ورزشی در نظر گرفته می شود.

اداره مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا می گوید اگر متقاضیان در سطح بین المللی شناخته شده، یا در بالاترین سطح از رشته خود شناخته شده و مشغول به کار باشند به عنوان World-class در نظر گرفته می شوند.

متقاضیان همچنین باید بتوانند آن چه را که دولت کانادا “سهم مهمی در زندگی فرهنگی یا ورزشی این کشور” می داند، ارائه دهند.

منطقی بودن خود اشتغالی

اهمیت کار فرد از طریق بررسی پرونده شخص متقاضی توسط افسر ویزا تعیین می شود و اداره مهاجرت کانادا می گوید باید مشخص شود که متقاضی از تجربیات لازم برخوردار است و خود اشتغال بودن شخص معقول به نظر بیاید.

به عنوان مثال یک معلم موسیقی در یک شهر کوچک در سطح محلی می تواند قابل توجه تلقی شود. به همین ترتیب، یک روزنامه نگار مستقل که به یک انتشارات کانادایی کمک می کند،  می تواند واجد شرایط باشد.

اداره مهاجرت می گوید تعیین این شرط به منظور جلوگیری از تقاضاهای بی مورد است و مانع متقاضیان واجد شرایط نمی شود.

داوطلبان علاقه مند نیز باید حداقل امتیاز لازم یا بالاتر را با توجه به معیارهای انتخاب برنامه را کسب کنند تا از نظر مهاجرت به عنوان یک شخص خود اشتغال در نظر گرفته شوند.

 

خبرکانادا، مرجع اخبار روز سراسر کانادا